RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Температура підскочить до +30: синоптик дала свіжий прогноз до кінця тижня

До вихідних, 27 і 28 липня в Україні очікується підвищення температури повітря до +30 градусів, опадів не очікується.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці в Facebook.

Вона зазначила, що в п'ятницю, 26 липня підвищення температури повітря буде незначним - потепління в Україні очікується поступовим.

"У найближчі дні температура повітря в Україні буде підвищуватися ... Температура повітря ще зросте не сильно, очікується +23 +27 градусів, але на півдні вже десь підскочить до +28 +30 градусів. А протягом суботи-неділі на Півдні передбачається + 29 +33 градуси, в більшості областей України +24 +29 градусів ", - зазначила синоптик.

Наталія Діденко вказала, що ймовірність дощів в цілому низька, але вони ще можуть пройти в західних і східних областях країни.

"Дощі з грозами найбільш ймовірні на Заході і Сході. Північ, Центр та Південь належатимуть переважно сухій сонячній погоді", - уточнила вона.

Також вона розповіла і про погоду в столиці. За прогнозом синоптика, в Києві опадів не очікується, а температура сягатиме 30 градусів вище нуля.

"У Києві 26 липня очікується +24 +26 градусів з поступовим підвищенням вихідні до +26 +29, місцями в неділю до +30 градусів. Імовірність дощу в столиці незначна", - пише Наталія Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптик розповіла, що до європейських країн насувається пекельна спека до 41 градуса.