RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Побачити Париж і померти: що відомо про 18-річну дівчину, вбиту ровесником в Києві

Вбита в Києві 18-річна Анастасія Чернявська знімала в Києві квартиру, в якій і загинула, а незадовго до смерті побувала в Парижі. Ще рік тому дівчина закінчила школу.

Про це вона розповідала на своїй сторінці в Facebook.

Слід зазначити, що зі своїм убивцею - 18-річним хлопцем, який сам прийшов в поліцію в Полтаві з адвокатом після убивства, дівчина зустрічалася. До того вони довгий час товаришували, і у підозрюваного, на відміну від Анастасії не було профілів в соцмережах, про свої переміщення і подробиці життя він нікому не розповідав. У поліцію він прийшов із заявою, що дівчина сама на нього напала. Його заява була зареєстрована, після чого того відпустили, а вже ввечері підозрюваного затримали у власному будинку.

На місці злочину поліцейські виявили речі хлопця, забруднені у крові вбитої. Таким чином, правоохоронці припустили, що він надів їїодяг з шафи, щоб не викликати підозр і в такому вигляді покинув її квартиру, що було зафіксовано на камерах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Полтаві правоохоронці затримали хлопця, якого підозрюють у вбивстві 18-річної дівчини Насті Чернявської в Києві.