RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Топ-посадовець Нацполіціі в Дніпрі потрапив в скандал через перевищення влади: фото і відео

У Дніпрі розгорівся скандал за участю керівника ГУ Нацполіціі області Віталія Глуховері, який використовуючи свої зв'язки, затримав поліцейських, які зупинили авто його водія, який порушив ПДР.

Про це повідомляється на офіційному сайті Державного бюро розслідувань.

12 вересня минулого року поліцейські зупинили авто, в якому за кермом перебував водій начальника обласної поліції. Той, не розгубившись, подзвонив своєму шефу, який тут же вирішив проблему: незабаром на місце прибули співробітники спецпідрозділу "КОРД" і затримали патрульних поліцейських.

Крім того, як повідомляє Обозреватель, вже готується рішення про відставку Віталія Глуховері. Також вирішується питання про порушення кримінального виробництва проти нього. Йому загрожує від 3 до 8 років в'язниці. Більш того, є дані, що роту колишнього "Беркута" ( "Корд"), яка брала участь в затриманні, буде розформовано.

Відзначимо, що Віталій Глуховеря широко відомий в Дніпрі тим, що часто потрапляв в різного роду скандали. При цьому його син Олександр очолює слідче управління Державного бюро розслідувань, юрисдикція якого поширюється на Дніпропетровську, Сумську, Полтавську та Харківську області. До цього він працював в прокуратурі Дніпропетровської області, куди прийшов стажистом в 2013-му, але вже через два роки піднявся до заступника начальника, займаючи цю посаду до 2018-го. В ході конкурсу в ГБР він приховав інформацію про те, ким є його батько.

Як повідомляв "Апостроф", раніше суд прийняв рішення по екс-главі одеської Нацполіціі Дмитра Головіна.