RU  UA  EN

Пʼятниця, 27 вересня
  • НБУ:USD 40.87
  • НБУ:EUR 45.45
НБУ:USD  40.87
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Такого жаху ніколи не було: мережу розбурхали свіжі фото з Криму

В окупованому Криму море біля відомого мису Фіолент покрилося нечистотами і жирною субстанцією білого кольору: місцеві жителі звинувачують в цьому побудовані поруч багатоповерхівки без стандартної каналізації.

Про це повідомляє місцеве видання "Примітки".

Мис Фіолент розташований на південно-західному узбережжі Криму, в Балаклавському районі Севастополя. Не так давно поруч з ним звели житловий комплекс "Фіолент Village", який пов'язують з колишнім міністром оборони України Павлом Лебедєвим. Лебедєв був призначений на цю посаду екс-президентом Віктором Януковичем і займав її з 2012 по 2014 рік. Після перемоги Майдану в 2014 році і втечі Януковича, Лебедєв також відправився до Криму. Після окупації півострова, в 2015 році Лебедєв увійшов до складу колегіального керівного органу Російського Союзу Промисловців і Підприємців

Як відзначають журналісти, житловий комплекс не має каналізації, всі відходи збираються в резервуар, а коли він переповнюється, їх скидають у море.

"Сьогодні вся акваторія пляжу була покрита білою, жирною, пінною з поганим запахом "субстанцією". Працівники пляжу кажуть, що це не перший раз, але на скарги ніхто не реагує. Багатоповерхівки нагорі, які не мають каналізації, судячи з усього, заповнені людьми по-повній", - пише на місцевому форумі користувачка Світлана.

"За років 15 відвідувань цього пляжу ніколи там такого не було. Лебедєвські апартаменти заробили", - написав у темі на форумі інший користувач.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованому Сімферополі місцева "влада" вирішила знищити дерева.