RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Б'є жінок по голові та грабує: в мережі впізнали небезпечного злодія в Києві, ім'я та фото

У Києві на Борщагівці був зафіксований на камеру злодій, який бив жінок, перш ніж відібрати у них гроші у прикраси, його впізнали волонтери.

Про це повідомляє на сторінці в Facebook користувач Світлана Олішевська.

Спочатку вона розповіла про напад зловмисника на свою знайому і показала його фото з камери у дворі.

"Нове .., яке підстерігає жінок під будинками, забігає слідом, б'є по голові і зриває золото. Знайома куми в лікарні! І це при тому, що вона тільки після операції! Я вже знаю, що це п'ятий випадок", - зауважила дівчина.

Через день злодія вдалося впізнати, він виявився колишнім правоохоронцем з "Беркута", і вже був засуджений за подібні злочини. Волонтер зазначила, що наразі збирає свідчення жертв для передачі їх в поліцію.

"Гопніком, що нападає на жінок, серед білого дня на Борщагівці та Теремках, виявився Погонець Сергій Володимирович. Колишній беркутівець, неодноразово судимий за аналогічні злочини. Є підтвердження від дільничного", - пише Олішевська.

Як повідомляв "Апостроф", 28 липня в Києві злодій скоїв зухвале пограбування в дитячій студії танців. Чоловік сказав, що хоче записати свою дитину на заняття, вкрав з каси гроші, а потім потиснув руку тренеру і пішов.