RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Під Одесою десятки дітей потрапили в погодну пастку: деталі НП

3 серпня в Одесі 25 вихованців спортивної школи, які відправилися в похід, через сильну зливу і потоп, потрапили у водяну пастку.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

"Так, вночі в Білгород-Дністровському районі поліцейські спільно з рятувальниками визволяли з водяного полону юних спортсменів. Через потужну зливу заручниками негоди стали 25 вихованців ДЮСШ, які у супроводі тренерів вирушили у похід та розбили наметове містечко неподалік від Дністровського лиману в районі села Південне. Правоохоронці разом з батьками деяких дітей вивезли усіх "бранців" у безпечне місце. На щастя, ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Водночас, на автошляху Арциз – Плоцьк неподалік від м. Арциз на узбіччя зливою змило рейсовий автобус, у якому знаходилося близько 17 осіб. Слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції, що поверталася з іншого виклику, вивела пасажирів з автобуса, викликала на місце працівників ДСНС та, доки проводилася рятувальна операція, забезпечувала правопорядок. У цій події також постраждалих немає.

Наразі ліквідація наслідків негоди триває.

У поліцейському главку розгорнуто роботу ситуаційного центру, який разом із ДСНС здійснює моніторинг обстановки по області, щоб в разі потреби своєчасно надати допомогу тим, хто її потребує.

Як повідомляв "Апостроф", в інтернеті оприлюднили нові фото потопу в Одесі після зливи, яка обрушилася на місто в суботу, 3 серпня.