RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

25 березня

Всі новини

До нас приїхала холера: в мережі показали фото закритих пляжів в Криму через небезпечну хворобу

У місті Севастополь в окупованому Росією Криму були закриті два популярних пляжі, причиною назвали виявлені там вібріони холери.

Про це йдеться в публікації в Twitter на сторінці "Кримський бандерівець".

Слід зазначити, що раніше окупаційна адміністрація Севастополя стверджувала, що ризику зараження холерою при відпочинку та купанні в морі немає.

"Крим. У Севастополі через холеру закрили два популярних пляжі - "Омега" і парк Перемоги. Інформація про те, що тут виявлено холеру, була ще на початку липня, але окупанти тоді спочатку заявили, що виявлений штам безпечний, а потім і зовсім заперечували", - йдеться в публікації.

Також були показані фото з закритих пляжів, де помічені туристи. Згідно з даними авторів публікації, "влада" в Севастополі не надала своєчасного оповіщення про закриття місць для відпочинку.

"Таблички "Купання заборонено" встановлені більш ніж на двох пляжах Севастополя, про закриття яких повідомили окупанти, але вони ще жодного разу не прокоментували установку табличок, що забороняють купатися на інших пляжах міста. Ось, наприклад, на фото - Мармуровий пляж", - зазначають вони.

У свою чергу блогер Roksolana Today & Крим вказала на нелогічність дій окупаційної влади в Криму, що раніше визнавала холеру "безпечною".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в анексованому Криму в районі мису Фіолент вода перестала бути прозорою після каналізаційного викиду в море.