RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Миколі II стало прикро: мережу повеселило фото "няші" Поклонської в Еміратах

У мережі з'явилося фото екс-прокурора окупованого Росією Криму та незаконно обраного від Криму депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської в паранджі під час її поїздки в Об'єднані Арабські Емірати.

Фотографію на сторінці в Facebook опублікував політичний технолог Олексій Голобуцький.

Він пожартував над консервативними релігійними поглядами Поклонської, згідно з якими ставлення до жінки як в ісламському світі цілком допускається. Політтехнолог закликав екс-прокурора Криму зберігати конспірацію і не говорити занадто багато, щоб не потрапити в неприємності.

"Поклонська в Еміратах. Непогана Гюльчатай з неї вийшла, головне, щоб паранджу не знімала", - підписав він публікацію.

Користувачі в Facebook зустріли пост хвилею жартів щодо слов'янських жінок в ісламських країнах та образ на адресу Поклонської, через "діяльність" якої в тюрми РФ потрапили багато українців.

Слід зазначити, що на Поклонській не паранджа, а нікаб. Цей предмет одягу обов'язковий для носіння жінкам в Судані і Саудівської Аравії, в інших мусульманських країнах він рекомендується, але не є обов'язковим.

Як повідомляв "Апостроф", в липні в ході відвідування окупованого Криму колишня прокурор півострова Наталія Поклонська разом з іншими окупантами станцювала дивний "кримсько-татарський танець" в Бахчисараї.