RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Пекельна" спека і грози: синоптики дали прогноз на початок тижня в Україні

На початку наступного тижня, з понеділка по середу, 12-14 серпня, в Україні встановиться тридцятиградусна спека, але місцями з дощами і грозами.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У понеділок, 12 серпня, грозові дощі пройдуть тільки у Волинській області, на решті території України - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-5 м/с. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +13 .... +17 градусів тепла, а вдень максимально підвищиться до +34. Мінімальна денна температура буде в Луганську і підніметься до +29.

У вівторок, 13 серпня, дощі пройдуть не тільки на Волині, а й у Львові, Ужгороді, Чернівцях, Івано-Франківську, Луцьку, Хмельницькому, Тернополі. При цьому, незважаючи на дощі, тут максимальну денну температуру стовпчики термометрів покажуть +33, мінімальну - +30. Вночі тут температура повітря опуститься до +17 ... +20. На всій іншій території буде стояти аналогічна спека, але без дощів.

У середу, 14 серпня, дощі захоплять ще Вінницю, Житомир, Київ, Чернігів і Суми. Температура повітря буде аналогічною попереднього дня.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики розповіли про погоду на серпень.

Також з'явився прогноз погоди в Україні на наступні три роки.