RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Залишилися самі кістки: батько убитого на Донбасі бійця ЗСУ розкрив страшні деталі про його смерть

Батько загиблого на Донбасі військовослужбовця 30-ї механізованої бригади Олега Обухівського Василь розповів, як дізнався страшну звістку та поїхав на Донбас за тілом сина.

Про це пише портал Армія Inform.

Так, за словами батька, після смерті сина йому та дружині дзвонили бойовики, вони вимагали, щоб він забрав тіло сина "в полі".

"Після загибелі й мені, і його дружині телефонували терористи і в трубку кричали: "Їдь і забирай тіло сина в пшеничному полі. Він там лежить прикопаний… нічого не було, одні кості залишилися. Я їздив на впізнання до Дніпра", – згадує Василь.

16-річний брат загиблого захисника України Іван поділився своїми спогадами щодо трагічних подій.

"Мама повідомила цю страшну новину… Коли я побачив заплакану маму, я одразу зрозумів, що вона мені скаже. Тоді мені було 12 років і я до кінця не усвідомлював, які події відбуваються в Україні", - розповів він.

Олег Обухівський загинув під час артилерійського обстрілу сил агресора біля російсько-українського кордону. Він з дитинства мріяв стати військовим, закінчив військовий ліцей, Київський інститут зв'язку. До початку війни ніс службу у Новограді-Волинському. Потрапив до АТО з перших днів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі були опубліковані фото, як військовослужбовці та рідні попрощалися з загиблими на Донбасі 6 серпня бійцями морської піхоти.