RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

ЗСУ завдали потужного удару по "улюбленій позиції" пропагандиста Кремля на Донбасі: відео

Українські військовослужбовці в відповідь на провокаційний обстріл завдали удару по бойовиках неподалік зони, яку російські пропагандисти видають за промзону в Авдіївці.

Про це повідомляється в публікації "Повернись живим" в Facebook.

Зазначається, що бойовики не помітили квадрокоптер ВСУ, який коригував вогонь.

"Вони, як завжди, обстрілювали наші позиції. Упевнені в собі російсько-терористичні бандформування навіть не здогадувалися, що в 100 метрах від них вже висить коптер, і мінометний взвод готовий давати відповідь", - пишуть автори публікації.

В ході "зачистки" у захисників України стався нещасний випадок з мінометом - міна застрягла у зброї. Це врятувало життя шістьох бойовиків.

"Кілька хвилин на пристрілювання, потім потрапляємо прямо до входу, і нарешті пряме попадання в" зміцнення ". Перемикаємо на фугас, щоб пробити бетонний дах, - і "аборт"... Поки мінометники 20-го ОМПб 93-я ОМБр Холодний Яр приймали "пологи", контужений і перелякані терористи втекли окопу ", - йдеться в публікації.

Як повідомляв "Апостроф", за добу 14 серпня бойовики російсько-окупаційних військ 13 разів атакували позиції українських військових на Донбасі, в результаті чого загинув боєць ЗСУ.