RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Не поділили лавку: мережу повеселила бійка в Криму музиканта зі священиком РПЦ

В окупованому Росією Криму на набережній Ялти сталася бійка між вуличним музикантом і московським священиком.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на правоохоронні органи окупаційних адміністрацій на півострові - МВС РФ по Криму.

"Близько 19:00 в УМВС Росії по місту Ялта надійшло повідомлення про те, що на набережній між громадянами стався конфлікт, що переріс у бійку. Учасники конфлікту отримали тілесні ушкодження", - повідомила поліція окупантів.

Сам фігурант справи - священик РПЦ Олексій Забєлін, заявив пресі, що гуляв з дружиною і п'ятьма дітьми по набережній і вони всі присіли на лавку, щоб допомогти одному з синів наклеїти пластир на ногу.

"Раптом несподівано підійшов чоловік і зіштовхнув дитину з лавки", - сказав він і зазначив, що після цього почалася бійка, в ході якої він отримав кілька ударів в щелепу.

За його словами, нападник заявив, що є місцевим, і не радий гостям з Росії. Священик зазначив, що місцеві правоохоронці "неохоче відреагували на ситуацію".

У мережі історія викликала іронію серед українських користувачів. Вони порекомендували росіянам утриматися від поїздок на окуповану територію України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Севастополі група фотографів побила туриста з Росії, який відмовився платити за фото з твариною.