RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Сумує за бойовиками: у військовому виші Харкова розгорівся скандал через викладача-сепаратиста, фото

У Харківському інституті танкових військ (ХІТВ) розгорівся скандал через викладача, який є прихильником Росії, підтримує анексію Криму і сумує за загиблими на Донбасі бойовиками.

Про це йдеться на сторінці спільноти "Зрадники військової присяги ХІТВ" у Facebook.

За словами автора постау, мова йде про полковника запасу Геннадія Бондарева, який є викладачем кафедри тактико-спеціальних дисциплін, доцентом кафедри (раніше викладач психології на кафедрі офіцерів запасу).

"Людина, яка вчить офіцерів ЗС України, викладає у військовому виші протягом 5 років, має стійку антиукраїнську позицію, є затятим прихильником "русского мира", анексії Криму, захоплюється російськими військовими і представниками терористичних організацій "ЛДНР", сумує за загиблими бойовиками і російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілісності і посягання на недоторканність України, одним словом, всі роки працює на інформаційну складову російських окупантів у соціальній мережі "Однокласники" і поширює ці матеріали", - сказано в повідомленні.

Варто додати, що офіційних коментарів з цього приводу поки немає.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Харкові облили зеленкою члена організації "Український вибір" Віктора Медведчука Андрія Лесика під час покладання квітів до пам'ятника маршалу Жукову.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство Тема: Происшествия
Теги: