RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Видніється "прапор" бойовиків: мережу стривожило фото з лінії розмежування на Донбасі

В Станиці Луганській на Донбасі бойовики встановили прапор незаконного угруповання ЛНР в декількох метрах від лінії розмежування на мосту, який мають намір ремонтувати українські військовослужбовці.

Знімок опублікував засновник InformNapalm Роман Бурко на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що фото було зроблено 20 серпня. У прапора стоять вартові бойовиків. Також автор вказав на зовнішню схожість прапора угруповання ЛНР і російського.

"Як бачите, блокпост терористів і далі спокійненько варто впритул, на ньому чергують бойовики і майорить триколор терористів, який здалеку дуже схожий на російський прапор", - зауважив він.

Роман Бурко підкреслив, що згідно з домовленостями, які були укладені в Мінську, бойовики мали прибрати свій блокпост з зазначеного місця.

"Наші військові відійшли і виконали умови демілітаризації. З протилежного боку впритул немає ні українських блокпостів, ні прапорів", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше журналіст опублікував фото зі Станиці Луганської, де видно, що бойовики не розбирають своїх укріплень в місці розведення озброєння в районі Станиці Луганській, про що сторони домовилися в Мінську.