RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Літо закінчується: якою буде погода в останні дні серпня

В останні дні літа - з 28 по 31 серпня - практично на всіх територіях України буде сухо, тепло і сонячно, лише в двох областях на заході очікуються опади.

Про це повідомляє Український гідрометцентр у себе на офіційному сайті.

Так, в середу, 28 серпня, на всій території країни суха погода, температура повітря чим східніше, тим нижче - від 29-31 градусів вище нуля на Закарпатті до 24-26 градусів в Донецькій області.

У четвер, 29 серпня, температура на східній частині країни ще сильніше знизиться - до 21-23 градусів, прохолодно також буде в центрі та на півночі. У західних областях як і раніше літня спека - до 30 градусів.

У п'ятницю, 30 серпня, на заході - у Львівській та Закарпатській області пройдуть дощі з грозами. Температура істотно не зміниться ніде по країні.

У суботу, 31 серпня, опади на Закарпатті та у Львові збережуться, також ніяких змін по температурі - прохолодно (близько 24 градусів) на Сході і на Півночі, відчутно тепліше (близько 28 градусів) на Заході та Півдні.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптик заінтригувала українців свіжим прогнозом погоди на кінець вересня, спростувавши чутки про прийдешнє похолодання.