RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

ДТП з тролейбусом і таксі в Києві: свідка обурила "реакція" поліції

Жінка-очевидець ДТП з тролейбусом у Києві заявила, що з моменту зіткнення дві патрульні машини поліції просто проїхали повз аварії та навіть не зупинилися.

Її розповідь була опублікована на каналі "Київ оперативний" в Telegram.

Вона зазначила, що поліцію і швидку викликали відразу після аварії, а постраждалий водій авто перебував у важкому стані через травму голови.

"Я була в цьому самому тролейбусі в момент ДТП. Удар був сильний, і відразу ж машина загорілася. Водій нехило так розбив голову, постійно то втрачав свідомість, то приходив до тями, поки ми чекали швидку. Дві патрульні машини тупо проїхали повз, навіть не зупинившись, а швидка приїхала хвилин через 20 (і швидку, і поліцію викликали відразу ж)", - повідомила вона.

Очевидець уточнила, що люди, які перебували на місці аварії, не панікували, а намагалися допомогти постраждалим і загасили загоряння поки чекали медиків і правоохоронців.

"Найбільше мене порадувало те, як зреагували прості люди - водій тролейбуса загасив машину, інші чоловіки відразу ж кинулися до водія, від нього ні на крок не відходили, поки чекали швидку, зробили все, що змогли в цій ситуації. За це їм величезне спасибі", - додала жінка.

Як повідомляв "Апостроф", 29 серпня в Києві неподалік від Північного моста водій таксі Uber на великій швидкості врізався в тролейбус. В аварії постраждала тільки одна людина - водій таксі. Він доставлений в лікарню.