RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Справжнє дно: в мережі показали фото станції метро у Києві в годину пік

У мережі з'явилися знімки біля входу на станцію столичного метро Вокзальна в ранковий "час пік", людей там настільки багато, що вони буквально "забили" вхід.

Фото у себе на сторінці в Facebook опублікував блогер з Києва Роман Півників.

Він зазначив, що така ситуація сталася через скасування жетонів - всі люди стоять в гігантських чергах до кас за проїзними картками нового типу. Також блогер зазначив, що наземний громадський транспорт у столиці ходить занадто рідко, щоб замінити метрополітен.

"Затишна" метро Вокзальна в ранкові години. Я навіть не уявляю яке тут буде пекло після скасування жетонів ... Тут просто необхідний другий вихід. Які альтернативи? Набиті маршрутки або громадський транспорт з інтервалами в 20-30 а то і 40 хвилин. Дно, повне дно", - написав він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що в київському метрополітені планують відмовитися не тільки від жетонів, але і від "зелених" карток метро. Якщо жетони будуть повністю виведені з обігу до 31 жовтня, то "зелені карти" ще деякий час будуть діяти. Конкретні терміни в метрополітені поки не називають.