RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Залишився без кисті руки: з'явилося відео і нові деталі замаху на ректора під Тернополем

Ректор Тернопільського економічного університету Андрій Крисоватий, у двір якого підкинули бомбу, внаслідок вибуху залишився без кисті лівої руки, його дружина отримала осколкові поранення.

Про це заявила співробітниця місцевої лікарні, куди доставили постраждалих, передає місцевий телеканал "ІНТБ".

"У чоловіка, 53 роки, травматична ампутація кисті лівої руки, у жінки - множинні осколкові поранення обличчя і тіла", - повідомила лікар.

Також журналістам вдалося взяти коментар у колеги потерпілого - Миколи Шинкарика, проректора з науково-педагогічної роботи університету, де працював потерпілий. Він спростував версію, що замах було скоєно через професійну діяльність.

"Ні погроз не було, думаю, що не пов'язане з роботою. Останнім часом ми спілкувалися виключно по роботі, адже початок навчального року. Близько дев'ятої ранку він повинен був бути на роботі. О 9:22 я вийшов з лекції і мені повідомили, що це сталося. Університет працює в штатному режимі", - зауважив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше став відомий текст в записці, яку залишили вбивці у дворі ректора Тернопільського вузу разом з вибуховим пристроєм.