RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Справжня спека ще повернеться: синоптики дали детальний прогноз на осінь в Україні

В Україну ще повернеться справжня спека - на наступному тижні стовпчики термометрів сягнуть 28 градусів тепла.

Про це заявила заступник начальника відділу метеопрогнозів Українського гідрометцентру Наталія Голеня, повідомляють "Факти".

"До кінця цього тижня температура буде поступово підвищуватися, а на наступному тижні стане по-літньому тепло. Вдень буде 23-28 градусів вище нуля. Що стосується опадів, то в найближчі два дні на Лівобережжі та в центральних областях місцями очікуються короткочасні дощі з грозами . А далі погоду визначатиме поле високого тиску, тому встановиться тепла і суха погода", - зазначила вона.

У свою чергу, народний синоптик Леонід Горбань заявив, що 11-13 вересня в Україні очікуються дощі, стовпчик термометра вдень не підніметься вище 20 градусів, а вночі опускатиметься нижче 5 градусів тепла.

"У жовтні погода в Україні буде класичною осінньою, але різною в північних і південних регіонах. На півдні тепло збережеться і температура вдень буде доходити до 22 градусів тепла, а на півночі буде на 5-7 градусів нижче. Другий місяць осені очікується дощовим, по кілька днів поспіль триватиме негода. Втім, їм на зміну прийдуть дні з сонячною, але нежаркою погодою", - підсумував він.

Як раніше повідомляв "Апостроф", синоптики розповіли, коли чекати українцям заморозків.