RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Відпочинок на новому рівні: на курорті Кирилівка запустили погодне нововведення

На курорті Кирилівка в Запорізькій області запустили погодну станцію, яка відображає дані про погоду в регіоні в реальному часі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Відзначається, що ініціаторами проекту став місцевий готель і редакція одного з видань.

Згідно з проектом розробників, обладнання зі станції буде передавати дані про погоду кожні 5 хвилин і показувати їх в реальному часі на сайті НІАП "Кирилівка.Укр".

Туристи зможуть орієнтуватися не тільки на трансляцію з веб-камер, але і на цифри даних про погоду. Планується інформувати відвідувачів курорту про температуру повітря і води, швидкість і напрям вітру, вологість і так далі.

"Наші відпочиваючі за допомогою пляжних веб-камер вже змогли переконатися в тому, що ситуація щодо кількості медуз - фейк, і побережжя не завалено медузами, відпочиваючі спокійно купалися і загоряли навіть в моменти, коли кілька медуз і з'являлося на узбережжі. Погодна станція - це ще один крок курорту назустріч споживачеві - ми зможемо донести більше даних з перших рук ", - прокоментував Євген Сміливців, головний редактор НІАП "Кирилівка.Укр".

Дані поки доступні в текстовому вигляді, найближчим часом планується розробка інтерфейсу для показу погодних показників у вигляді графіків на місцевих сайтах.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео, як на популярному курорті Кирилівка в Запорізькій області відпочивальники яскраво відзначили День Незалежності України.