RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

З'явилися нові знімки з місця розстрілу чиновника в Запорізькій області: фото 18+

Місцеві ЗМІ в Запорізькій області опублікували нові фотографії з місця вбивства заступника голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова.

Знімки з убитим і слідчими на місці злочину 18+ опублікувало видання "РІА Мелітополь".

Також журналісти розповіли, що у Кирилова згідно з декларацією були двоє дітей, один з яких віком до 3 років і дружина. Відомо, що його дружина займалася бізнесом - керувала магазином, і доходів отримала 75 тисяч гривень за рік. Сам Дмитро Кирилов не декларував ніяких доходів.

Також будинок в Кирилівці Запорізької області, позашляховик BMW X5 і ділянку землі в 2700 кв м належить дружині вбитого.

Глава Нацполіціі Сергій Князєв вказав, що Кирилов загинув від отриманих поранень в результаті попадання куль з автоматичної зброї. Вбивцю затримати поки не вдалося, при цьому авто на якому він поїхав, було знайдено спаленим.

"Знайшли очевидців, які бачили, як горів автомобіль. Це дало інформацію щодо можливого переслідування. Проводиться поліцейська операція відповідного рівня", - заявив керівник поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стали відомі дані з біографії убитого заступник голови Якимівської ОТГ Дмитра Кирилова.