RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Шапіто дісталося до розвідки: мережі розгнівали дані про призначення чоловіка співробітниці "Кварталу 95"

Директором Департаменту стратегічної розвідки Головного управління розвідки Міністерства оборони України призначено Олексія Пашкова - чоловіка головного бухгалтера ТОВ "Студія Квартал-95".

Про це повідомляє журналіст Володимир Бойко на своїй сторінці в Facebook.

Відзначимо, що офіційно інформація про призначення Пашкова не підтверджена.

"Стрімку кар'єру Пашкова можна порівняти хіба що з просуванням Юрія Гагаріна, який завдяки польоту в космос протягом одного дня пройшов шлях від старшого лейтенанта до майора, а за два роки потому вже був полковником", - написав він.

Бойко зазначив, що Пашков не любить українську мову, тому просить називати його тільки російською. Також він зазначив, що Пашков не маючи будь-якого досвіду управління особовим складом, з посади старшого офіцера управління військово-технічного співробітництва ГУР МО України перестрибнути в крісло заступника директора Департаменту стратегічної розвідки, а потім і очолив цей структурний підрозділ.

"Немає сумнівів, що 14 жовтня в День захисника України ми побачимо указ глави держави про присвоєння чоловікові головного бухгалтера ТОВ "Студія Квартал-95" генеральського звання разом з наданням нової квартири в столиці - при цьому, не на Троєщині або Борщагівці", - написав журналіст.

У мережі користувачі прокоментували новина.

Як повідомляв "Апостроф", Кошовий пояснив, чому Зеленський мріє з'їхати з Офісу президента та зауважив, що це незатишна громіздка будівля, яка нагадує СРСР.