RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Маріуполі зниклу школярку знайшли мертвою: відео та деталі дивної смерті

У Маріуполі біля недобудованого корпусу лікарні виявили мертвою 14-річну школярку, яку розшукували з суботи.

Про це повідомляє ТСН.

Бабуся виявила тіло онучки 29 вересня на проспекті Нікопольському в Кальміуському районі Маріуполя. Дівчинка перебувала в напівсидячому положенні, спираючись на стіну будівлі.

Родичі дівчинки розповіли, що 28 вересня близько 16.00 години в суботу дівчинка вийшла з дому на прогулянку.

"Вона була в гарному настрої, ми обговорили, що вона хоче на вечерю, планували похід по магазинах у неділю, - розповідає тітка дівчинки Христина. Але до вечері вона так і не прийшла. Ми стали дзвонити, але вона не брала трубку".

Тітка і бабуся, під опікою яких була Карина відразу розпочали пошуки. Вони стали шукати її у друзів, шукали на вулиці, писали про пошуки в соціальних мережах, звернулися в поліцію. Пізно ввечері до них прийшов хтось із друзів дівчинки. Тоді й вдалося дізнатися, що вона разом з друзями гуляла в недобудованому будинку.

Попередня версія слідства - самогубство. Однак, наразі невідомо, що саме могло підштовхнути дівчину накласти на себе руки. Відомо, що 4 роки тому у неї померла мати, виховувала її бабуся.

Родичі дівчинки не вірять у самогубство і стверджують, що попри те, що дівчинка росла без батька та матері, вони докладали зусиль, щоб дівчинка відчувала себе коханою. Крім того, у родини безліч питань, починаючи від дивної пози, в якій знайшли школярку, до поведінки друзів.

В даний час ведуться слідчі дії і точну причину смерті покаже тільки розтин.

"Ми не залишимо це просто так, не дамо закрити справу. Потрібно дізнатися правду. Карина заслуговує на це", - додали родичі.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом п'яний підліток влаштував смертельну ДТП.