RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

МАУ знову відзначилися: у мережі поділилися неприємною історією про іноземок, що летіли з Борисполя

Іноземні пасажирки Міжнародних авіаліній України в аеропорту Борисполя насилу потрапили на свій літак.

Про неприємну пригоду двох франкомовних туркень розповів на своїй сторінці в Facebook користувач під ніком Artur Ylvyy.

За його словами, іноземні пасажирки намагалися полетіти рейсом МАУ з Борисполя в Париж. У кожної з них в ручній поклажі був маленький чемоданчик і пакет бориспільського дьютіка.

"На посадці виявляється, що 1) за кожен пакет дьютіка (ну або за ручну поклажу) потрібно заплатити по 80 (тут навіть я ох*рів) євро; 2) оплатити можна тільки картою (у дівчат тільки кеш)", - описує ситуацію свідок інциденту .

За його словами, в цей час прямо перед пасажирками співробітниці аеропорту почали перетягувати стрічку зі словами: "Все, посадка закінчилася. Ви хіба не чули, вам по динаміку оголошували!".

"Рівень відчаю зашкалює. Дівчата не до кінця розуміють, про що мова, але відчувають як своїх волохатим хвостом їх по лобі зачепив песець, що пробіг повз. Табло на гейті гасне, співробітниці аеропорту починають збиратися", - зауважив автор поста, якому довелося прийти на допомогу іноземкам і розплатитися за них карткою, отримавши натомість готівку.

Як стверджує очевидець цього інциденту, пасажирки побігли на свій літак, пообіцявши при цьому "з яскравим французьким прононсом" ніколи більше не користуватися українськими авіалініями.

Як повідомляв "Апостроф", в Ризі два десятка громадян України не змогли потрапити на рейс з вини працівників місцевого аеропорту.