RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Один із затриманих перебував у розшуку: у Авакова розкрили нові деталі сутичок поліції з ветеранами АТО

У Міністерстві внутрішніх справ повідомили, кого і за що затримали після сутичок з добровольцями на блокпосту в Кремінній у Луганській області.

Роз'яснення з приводу інциденту опубліковано на офіційній сторінці МВС в Facebook.

Як повідомляють в міністерстві, співробітники полку "Миротворець" зупинили колону з понад 25-ти автомобілів, які прямували в місто Золоте. Причиною зупинки була

передбачена законодавством перевірка документів.

"Однак громадяни відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських. В результаті виник словесний конфлікт, який пізніше переріс в бійку", - стверджують в МВС.

У відомстві також підтвердили, що один зі спецназівців зробив попереджувальний постріл у повітря, проте заперечують застосування будь-яких спецзасобів або зброї до осіб, які відмовилися виконувати законні вимоги поліцейських.

У міністерстві також повідомили про двох затриманих після сутичок з добровольцями.

"Один із затриманих - водій авто, який скоїв наїзд на ногу спецназівця, інший - перебував у розшуку", - уточнили в відомстві Арсена Авакова.

Крім того, після огляду автомобілів, що прямували в Золоте, співробітниками поліції було вилучено 6 одиниць мисливської вогнепальної зброї. Після перевірки зброю обіцяють повернути власникам.

У МВС також підтвердили, що колона продовжила рух у бік Золотого.

Як повідомляв "Апостроф", на блокпосту в місті Кремінна Луганської області відбулися зіткнення між поліцією і добровольцями, які намагаються проїхати в Золоте.