RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Полював" на дітей: під Сумами зловили небезпечного педофіла

Співробітники поліції і ювенальної превенції Конотопа (Сумська область) затримали 72-річного пенсіонера, який розбещував чотирьох місцевих підлітків.

Про це повідомляє відділ комунікацій поліції Сумської області.

За даними слідства, конотопський пенсіонер почав здійснювати розпусні дії стосовно одного з місцевих хлопчаків ще восени минулого року. За сексуальні послуги старий обіцяв гроші і задоволення. Надалі він таким же чином заманив до себе ще трьох хлопців. На дивні відвідування, які тривали майже рік, звернула увагу сусідка, яка повідомила про свої підозри в поліцію.

У розмовах з поліцейськими підлітки розповіли про справжню суть своїх відносин з літнім чоловіком. Підозрюваний зізнався у своїх діях, але при цьому стверджує, що все відбувалося "за згодою сторін".

У поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 156 КК України (розбещення, вчинене щодо малолітнього), підозрюваний затриманий і перебуває під вартою. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Як повідомляв "Апостроф", на популярному українському курорті Залізний Порт у Херсонській області загадково загинула жінка.