RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Україну йде спека до +25: синоптик назвала дату

У п'ятницю, 11 жовтня, в Україні очікується невелике зниження температури - до +12+16 градусів в середньому, але уже скоро потепліє до +25.

Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у Facebook.

У той же час у південних областях буде трохи тепліше – температура складе від 15 до 20 градусів. Синоптик прогнозує дощі у ряді областей.

"Дощі пройдуть на Півдні та Сході, окрім Харківщини, і ще у Центрі, окрім Вінниччини, і навіть можуть бути там періодично сильними. Тому мешканці цих регіонів - підготуйтеся до дощів.
На Заході та Півночі є ймовірність опадів, але невеликих та локальних. Вітер повіватиме із заходу, помірний", - зазначила вона.

Також Діденко докладніше розповіла про погоду в Києві, за її словами температура тут не підніметься вище 14 градусів, також є ймовірність опадів.

"У Києві 11-го жовтня очікується погода свіжа, з максимальною температурою повітря близько +14 градусів. Ймовірність дощу є, проте невеликого", - зазначила вона.

Згідно з прогнозом синоптика, на вихідних в Україні значно потеплішає, стовпчик термометру досягне +23 градусів, значних опадів не буде. На Покрова очікується підвищення температури до 25 градусів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики спрогнозували настання "бабиного літа" в Україні у середині жовтня.