RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Херсоном зворушливо попрощалися з загиблим на Донбасі морпіхом: фото і відео

У п'ятницю, 11 жовтня, тіло прапорщика української армії В'ячеслава Кубрака, який отримав несумісне з життям поранення після підриву на міні в зоні проведення ООС на Донбасі, зустріли в селі Миролюбівка Херсонської області. Його поховали в неділю, 13 жовтня.

Про це розповів у соцмережі його товариш по службі Сергій Ярошенко.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
У Херсоні попрощалися із загиблим сапером Фото: Facebook
1 / 1

На викладених в мережах фото помітно, що на прощанні з військовослужбовцям були присутні сотні людей, деякі стояли перед загиблим захисником України на колінах.

"Ось так, стоячи на колінах, жителі Любимівки зустрічали загиблого воїна з сусіднього села, загиблого Героя, земляка, В'ячеслава Кубрака", - розповів військовослужбовець.

В'ячеслав Кубрак народився 11 квітня 1986 року в Миролюбівці. У вересні 2014 року рушив в зону АТО в Приазов'ї. Був в зоні бойових дій в Гранітному, Лебединському, Широкино. Служив прапорщиком, командиром інженерно-саперного взводу 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Як повідомляв "Апостроф", 11 жовтня в лікарні Дніпра помер сапер ЗСУ, командир інженерно-саперного взводу В'ячеслав Кубрак, який підірвався на вибуховому пристрої в районі Водяного 8 жовтня.