RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бізнес в Росії і "данина" з бойовиків: блогер розкрив цікаві дані про вдову "Мотороли"

Цивільна дружина одного з лідерів бойовиків ДНР Арсена Павлова ( "Мотороли"), ліквідованого два роки тому в Донецьку, Олена Коленкіна, відома на прізвисько "Каністра", живе в окупованому РФ Криму.

Про це повідомив блогер під ніком Фашик Донецкий.

За даними блогера, вдову загиблого Мотороли змусили продати квартиру і салон краси в Донецьку, а також викинули з потоків по вугіллю і металу. "Але за це вона отримала кеш і звалила... туди, де немає ніяких ДНР", - стверджує він.

Крім того, цивільна дружина "Мотороли" (у бойовика була також законна дружина, від якої він втік на Донбас) Ленка-"Каністра" заволоділа грошима, які отримав Арсен Павлов з "бізнесу" з продажу елітних авто в Росію. Свого часу банди "Мотороли" віджимали авто у цивільних і продавали в РФ на запчастини або під дулом автомата змушувала власників "дарувати" їх. Передбачається, що на цьому мародерстві Павлов "заробив" 1,2 мільйона доларів.

З такими грошима Олена Коленкіна почала бізнес, який тепер веде в Краснодарі, Анапі і Криму. "У центрі Краснодара у неї є кафешка, а також є цілий спорткомплекс в цьому місті, який належить їй особисто", - уточнює блогер.

З бюджету ДНР вдова "Мотороли" не отримує ні копійки. Зате бойовики НЗФ "Спарта", яке очолював Арсен Павлов, щомісяця збирають матеріальну допомогу для Олени Коленкіної в розмірі 2 тисячі доларів.

Як повідомляв "Апостроф", в річницю смерті "Мотороли" ватажок так званої ДНР Денис Пушилін поклав квіти до пам'ятника свого попередника Олександра Захарченко.