RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Дні Пушиліна полічені: з'явилися цікаві чутки про візит в Донецьк людей Путіна

Перевірка фінансистів з Кремля різних структур так званої ДНР на окупованій території України виявила розкрадання і розтрату коштів російського бюджету з боку бойовиків. У зв'язку з цим з'явилися чутки про швидку відставку глави ДНР Дениса Пушиліна.

Про це повідомив у себе на каналі в Telegram Фашик Донецький.

Він уточнив, що претензії росіян до Пушиліна виникли не тільки через розтрат коштів, а й через "втрату авторитету".

"Виявлено зловживань місцевими чиновниками разом з Пушиліним на суму понад 1 млрд рублів! Якраз з цієї причини у Пушиліна за словами оточення, "з Москвою систематично відбуваються неприємні телефонні розмови з далекосяжними висновками". Крім величезних розтрат росіяни так саме його звинувачують у втраті авторитету не тільки серед військових, але і серед мирного населення. Більша частина ДНР йому не довіряє і росіяни дуже стурбовані", - зазначив блогер.

Блогер розповів про перевірку з боку російської ФСБ силових структур бойовиків на Донбасі. За його словами, "МГБ ДНР" також розчарували своїх російських покровителів, однак відповідальність за це теж понесе Пушилін.

"Росіяни з ФСБ все перевірили і сказали колегам з МГБ, що "з таким контролем обстановки їх самих люди скоро посадять на підвал". ФСБ вкрай стурбована і розчарована ситуацією і настроями в недореспубліці, а місцеві говорять: того і чекай нову мітлу з Москви", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше ватажок ДНР Денис Пушилін зробив гучну заяву про капітуляцію України, чим розлютив користувачів мережі.