RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мати викраденого в Коцюбинському немовляти виступила в поліції: опубліковано відео

Викрадачка тримісячної дитини в Коцюбинському втерлася в довіру до матері і забрала її, попросивши побути з нею, поки мати ходила за посилкою на пошту.

Про це заявила мама викраденої дитини під час брифінгу з поліцією.

"Людина здалася доброю, чуйною ... Вона розповіла, що у неї самої є дитина, представилася волонтером. Просто втерлася в довіру. Вона представлялася мені, але я була в стресі і не могла через це точно пригадати її ім'я ... Вона сказала, що волонтер і хоче допомогти одній моїй знайомій. Попросила мене з нею зайти в магазин купити дитячі речі для знайомої. Потім мені треба було зайти в пошту. Дитина заснула. вона сказала - давай я постою з ним біля пошти, щоб не прокинувся - там же шум ... Вона говорила, що у неї дитина семирічна і чекає ще одну дитину, хоче допомогти цій родині і розуміє, що важко, так як сама мама", - розповіла вона.

Також вона прокоментувала ситуацію з вибаченнями викрадачки після того, як дитину вже знайшли правоохоронці. На її думку, жінка її обманювала, коли говорила, що має намір потім повернути дитину.

"Попросила вибачення і сказала, що позичила на час, а потім збиралася повернути. Але розумієте, там і коляска стояла, і ліжечко стояло. Мені здається, вона далеко не хотіла віддавати", - зазначила жінка.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Софіївській Борщагівці правоохоронці по гарячих слідах знайшли тримісячне немовля, викрадене 23 жовтня в селищі Коцюбинське. За даними поліції, викрадачку звуть Анастасія, 1993 року народження. Згідно з матеріалами слідства, жінка вирішила викрасти дитину, оскільки власну втратила.