RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Харкові сталася стрілянина біля супермаркету: фото з місця і відео нападу

У п'ятницю, 25 жовтня, на парковці біля супермаркету на вулиці Клочківській в Харкові сталася стрілянина - попередньо, двоє невідомих стріляли з вогнепальної зброї в заступника голови "Оплоту" Георгія Ісакова.

Про стрілянину повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області.


Про постріли біля супермаркету в поліцію повідомили в п'ятницю, 25 жовтня, близько 12.00. На місце терміново вирушили наряди патрульних, слідчо-оперативна група, експерти та кінологи.

"В результаті події постраждали дві людини ... Один з них помер по дорозі в лікарню, іншому медики надають необхідну допомогу. Особи потерпілих встановлюються", - сказано в повідомленні.

За неофіційною інформацією, стріляли в Георгія Ісакова, який відомий як колишній член спортивного клубу "Оплот", на якого раніше вже були замахи. Крім того він виконував обов'язки заступника голови "Оплоту" Євгена Жиліна, убитого в Підмосков'ї.

Для розшуку і затримання зловмисників в місті і області введено в дію поліцейську операцію "Сирена". Автомобіль, на якому зловмисники втекли, знайдено неподалік від місця злочину. Він був спалений.

На місці події працює слідчо-оперативна група і експерти. Проводиться огляд, опитуються свідки, збираються речові докази.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 23 жовтня, в селищі Коцюбинське під Києвом маленьку дитину викрала у матері жінка, яка видавала себе за волонтера.