RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Продавав наркотики товаришам по службі: в СБУ повідомили про затримання військового, фото

СБУ затримала військовослужбовця 101-ї бригади охорони ГШ ЗСУ, який займався збутом наркотиків серед особового складу бригади.

Про це пише Цензор.НЕТ.

"31.10.19, співробітниками спецпідрозділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та військової прокуратури Київського гарнізону, припинено протиправну діяльність одного із військовослужбовців 101-і бригади охорони ГШ ЗСУ, який на систематичній основі організував збут наркотичних засобів серед рядового, сержантського та офіцерського складу вказаної бригади. Разом з військовослужбовцем був затриманий постачальник і як виявилося виробник наркотиків, який у себе в квартирі організував цілу лабораторію по вирощуванню та переробці канабісу", – джерело в СБУ.

Військовослужбовці зазначеного підрозділу здійснюють охорону стратегічних об’єктів МО (адмінбудівель, баз розташування, складів, тощо), у тому числі у районі проведення ООС.

В СБУ вказали, що слідство триватиме - спецслужбовці планують встановити усіх військовослужбовців, які користувалися послугами вказаних ділків.