RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Отримала перелом руки: в Києві сталася жахлива НП з жінкою в маршрутці, фото

12 листопада у Києві жінка потрапила у надзвичайну ситуацію - у маршрутному таксі з вини водія вона зламала руку.

Про інцидент повідомила дочка постраждалої на сторінці групи "Київ Оперативний" у Facebook.

оя мама їхала маршрутним таксі номер 211. Водій зупинився на зупинці Гродненській. Мама виходила з маршрутки, коли водій почав рух і зачинив двері. Моя мама впала і, як підсумок, перелом руки зі зміщенням", - написала жінка.

Вона попрохала відгукнутися усіх свідків події, аби притягнути маршрутчика до відповідальності.

На сторінці під дописом розгорілася жвава дискусія. Кияни почали ділитися історіями про нахабну та небезпечну поведінку маршрутчиків.

"На милицях виходила з 69 автобусу, не встигла нормально ступити на землю, як він уже рушив, закриваючи на ходу двері. Відбулася переляком", - наисала Яна Гречана.

"Водії вкрай знахабніли. 239 маршрутка декілька тижнів тому. Кінцева на Шулявці, я зробила крок, щоб зайти в припарковане авто, яке стояло на місці з відчиненими дверями. Щойно взялася за поручень, як воно почало від'їжджати. На моє зауваження водій промовчав. А кондуктор заявила,що мені треба думати про своє здоров'я, бо водію нічого не буде, а я можу мати проблеми", - поділилася Ірина.

Нагадаємо, що негідна поведінка столичних водіїв і раніше призводила до інцидентів та небезпечних ситуацій. Так, водій маршрутки номер 189 принижував жінок-ветеранів війни на Донбасі.