RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Побили і покинули помирати: екс-ватажок бойовиків ЛНР загинув страшною смертю, фото

У мережі з'явилася детальна інформація про загибель одного з ватажків бойовиків ЛНР Артема Рудковського, якого побили свої, щоб приховати розкрадання в так званій "народної міліції".

Про це повідомляє в своєму Telegram-каналі блогер Анатолій Штефан "Штірліц".

Блогер опублікував скріншоти з соціальних мереж, в яких, зокрема, описані обставини загибелі бойовика.

Як зазначається, Артем Рудковський був затриманий представниками військової контррозвідки ФСБ Росії, які кришували розкрадання в так званій "народної міліції". За їхніми даними, Рудковський передавав цю інформацію безпосередньо кремлівським кураторам. Зокрема, він нібито встиг доповісти про крадіжку ПЗРК "Игла".

"У стані без свідомості викинули на вулицю, де його підібрала карета швидкої допомоги - імітація побиття хуліганами", - сказано в повідомленні.

За даними бази "Миротворець", Артем Рудковський народився в 1980 році, був зареєстрований в місті Суходольську Луганської області. Належав до бойовиків "Міліції ЛНР" (4 окрема бригада), був начальником штабу так званого зенітного дивізіону, мав звання "майора".

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилася інформація про загибель зниклого раніше бойовика так званої ДНР Євгена Гаврилюка на прізвисько "Гаврик".