RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Дніпром малолітні шкуродери влаштували розправу над котом: фото і відео

На лівому березі Кам'янського на Дніпропетровщині двоє підлітків жорстоко вбили кота.

Відео інциденту виклали в одній із груп у Facebook.

Чорного кота неповнолітні зустріли біля дитсадка №35 на 3-му мікрорайоні. Почали бити тварину палицею та каменем. Від отриманих травм кіт помер на місці.

Поряд із місцем події проходила літня жінка. Зробила хлопцям зауваження і наказала відпустити тварину. Правопорушники відповіли нецензурною лайкою. Втікли в напрямку магазину "Епіцентр" тільки тоді, коли побачили групу молодиків. Очевидцям вдалося помітити, що один із підлітків був одягнений у все чорне і з шарфом на обличчі. А другий - в коричневу куртку і сірі штани, також з шарфом на обличчі.

Подія викликала хвилю обурення в українців. Користувачі стверджують, що з малолітніми шкуродерами треба вчинити так, як вони повелися з котом. Люди закликають переглянути відео з найближчих камер спостереження, встановити особи підлітків та написати до них заяву до поліції. Вимагають, аби до відповідальности притягнули не лише неповнолітніх, але й їх батьків.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, під Києвом, у селі Письмечеве Солонянського району розгорівся скандал через розстріл лебедів.