RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Дитинство суворого режиму: мережу жахнули фото "галявини казок" в Росії

У Солікамську в Пермському краї Росії місце відпочинку дітей перетворили на декорацію із фільмів жахів.

Світлини опублікували російські ЗМІ.

Невідомий "умілець" вирішив прикрасити Галявину Казок - улюблене місце відпочинку містян з дітьми - м'якими іграшками. Великого білого ведмедя він затис між двома деревами. На стенді для оголошень розвісив фігурки іграшкових тигренят. А до стовбурів дерев поприбивав гномів і мишеня. Навіть зліпленого сніговика розфарбував червоною фарбою, яка візуально нагадує кров.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Фотографії викликали жваве обговорення у мережі. Кристувачі залишаються сатиричні та обурені коментарі. Галявину Казок уже порівняли із колонією суворого режиму, декораціями до фільмів королів жахів Хічкока та Стівена Кінга і полями смерті у Камбоджі. Дехто припустив, що іграшки, мабуть, забрали у розстріляних дітей "ворогів народу".

Галявина Казок з'явилася у північному районі Солікамська восени 2017 року неподалік проспекту Будівників. Місце відпочинку для дітлахів власноруч організувало подружжя Пантєлєєвих. Чоловік і дружина поставили лавочки, смітники й розвісили годівнички для птахів. Місце прикрасили дерев'яними фігурками поросятка, оленя та собаки.

"Апостроф" уже повідомляв, що кілька років тому користувачів соціальних мереж шокували дитячі костюми на новорічних святах у дитячих садках Краснодара (Росія). Окрім традиційних для таких дитячих свят костюмів королів, піратів і принцес, деякі діти були одягнені у міліцейську форму, робу ув'язнених і попівську рясу.