RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На Закарпатті впіймали чоловіка, який обстріляв з гранатомета магазин: фото

У четвер, 28 листопада, 41-річному жителю міста Мукачево (Закарпатська область) повідомили про підозру в тому, що він стріляв з гранатомета по супермаркету в селі Ганичі.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатській області.

Інцидент стався ще 24 серпня. Вночі невідомий пострілом з гранатомета пошкодив вхідні двері в магазині в селі Ганичі Тячівського району.

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції з'ясували, що до обстрілу магазину причетний 41-річний житель м. Мукачево", - сказано в повідомленні прес-служби.

Поліція затримала мукачівця, йому повідомили про підозру у вчиненні злочинів за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження майна шляхом вибуху) і ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

За рішенням Ужгородського міськрайонного суду затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі понад півмільйона гривень.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 30 жовтня, в Харкові співробітники поліції затримали на вулиці нетверезого чоловіка з гранатометом.