RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

У Чернівцях пенсіонер вкоротив собі віку прямо в школі: подробиці моторошної НП

Уночі 28 листопада у приміщенні школи №4 у Чернівцях повісився 68-річний прибиральник.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на сюжет НТН.

Тіло знайшли на бічних сходах. Загиблим виявився пенсіонер, який прибирав подвір'я школи з 16 до 20 год. Працював на 0,25 ставки. Труп провисів у зашморгу на дверях класу всю ніч. Першим його знайшов учень 9-го класу. Хлопець покликав прибиральницю, а та зателефонувала до поліції.

"Я тут працюю близько двох років, його знаю давно, він людина хороша, життєрадісний, веселий. Випадково побачили, він ще прийшов на зміну, відпрацював нормально, залишив записку, а що в душі у людини сталося - ніхто не може знати", - розповіла технічка.

Додала, що 68-річний чоловік нещодавно переніс тяжку і дорогу операцію. А у його квартирі вимкнули газ, бо господар заборгував за комунальні послуги 10 тисяч гривень. Припускає, що саме це штовхнуло пенсіонера на фатальний крок.

Раніше "Апостроф" писав про те, що 3 жовтня в столиці на вулиці Новопольова 97а між шостим і сьомим поверхами повісився хлопець. Ще вночі він поспілкувався з батьками, а після цього пішов з квартири. Вранці, коли батько вийшов покурити, то виявив сина повішеним.