RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Львові неадекват напав на жінку з собачкою: момент потрапив на відео

На вулиці Бандери в місті Львові нетверезий чоловік на пішохідному переході ударом в обличчя збив з ніг жінку з собачкою. Завдяки відеозапису і небайдужим жителям його затримала поліція.

Інцидент трапився в суботу, 30 листопада, близько 13:00, і потрапив на відео автореєстратора, яке відразу було оприлюднено в мережі.

На записі видно, як чоловік, що переходив проїжджу частину по "зебрі", несподіваним ударом в обличчя збив з ніг жінку, що йшла назустріч з собачкою на руках. Не зупиняючись, невідомий пішов далі в бік центру міста.


Після публікації відео та резонансу в соцмережах почалися активний розшук зловмисника.

"Патрульні 2 батальйону негайно приїхали на місце і затримали невідомого. У 25-річного львів'янина були ознаки алкогольного сп'яніння, пояснити своїх дій він не міг. Його доставили в Галицький відділ поліції, де він продовжував вести себе неадекватно. Чоловіка госпіталізували в спеціалізований медичний заклад" , - повідомила прес-служба патрульної поліції Львова на своїй сторінці в Facebook.

За повідомленням поліцейських, 53-річна потерпіла написала заяву про інцидент. Также, в поліції є інформація про ще кількома жінками, побитих невідомим чоловіком. "Всі вони звернулися за медичною допомогою. Справою займаються слідчі", - уточнили в патрульної поліції.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталося звіряче побиття чоловіка, який не мав постійного місця проживання.