RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Мороз до -10 і вітер: опубліковано яскраві фото засипаних снігом Карпат

Гірські райони Карпат, зокрема в Івано-Франківській області, в перші дні зими буквально засипало снігом. Наприклад, висота снігового покриву на метеостанції Пожижевська досягає 16 сантиметрів.

Про це повідомив журналістам начальник Івано-Франківського обласного Центру з гідрометеорології Володимир Фріговіч.

За його словами, в найближчу добу в області знову очікують невеликий сніг, а також ожеледь. Стовпчики термометрів у регіоні опустяться до -2 ...- 7 градусів.

Крім цього, як повідомляє Чорногорський гірський пошуково-рятувальний пост, на горі Піп Іван зараз температура повітря становить -10 ° С, вітер південно-західний 12 м / с. Видимість, через хмарність і туману, становить лише до 70 м.

Відзначається, що сніголавинна метеостанція розташована в українських Карпатах у долині Пожижевська на висоті 1550 м. Тоді як висота гори Піп Іван Чорногірський - 2020,5 м.

При цьому в соцмережах користувачі діляться фотографіями перших днів цієї зими в Карпатах. Красиві знімки засніжених гір опублікував на своїй сторінці в Facebook Олександр Голобин з Ворохти.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Як повідомляв "Апостроф", 26 листопада в соціальних мережах опублікували атмосферні фотографії зимової погоди на горі Ай-Петрі в окупованому Росією Криму. На фото видно вкриті памороззю дерева і рослини на схилі гори, які створюють враження казкового пейзажу.