RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Ось чому в ЗСУ проблеми з кадрами: в мережі з'явилося цікаве відео

Безглузда паперова рутина відлякує громадян від служби в армії.

Про це свідчить відео з "криком душі" невідомого військовослужбовця, опубліковане в групі "Спецназ України" в Facebook.

На записі видно як військовий стоїть над папками з документацією і в дуже прямолінійних тонах нарікає на необхідність щодня приділяти багато часу діловодству.

"Зараз я покажу, чому я іноді буваю трохи нервовим. Ось так виглядають нинішні Збройні сили. Ось це все г ... кожен день має заповнюватися, записуватися, реєструватися. А ще воно змінюється. І коли ти думаєш, що все закінчилося і ти все заповнив, все записав, все зібрав в папки, поставив всі підписи, штампи тощо, приходить новий наказ і ти переробляєш всю цю х .... заново, за якісь крайні півроку ... ", - обурюється військовослужбовець.

Обережно, нецензурна лексика!

За словами автора відео, робити його роботу повинні четверо військовослужбовців, а у нього і без паперової тяганини завдань багато.

"І після цього вони запитують, чому в цій ... армії ніхто служити не хоче!", - з використанням нецензурної лексики обурюється військовий.

Як повідомляв "Апостроф", Державний бюджет України на 2020 рік передбачає фінансування сектора безпеки і оборони на рівні 245,79 млрд грн. Армія з цієї суми отримає лише 102,55 млрд грн.