RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Сніжитиме тільки в двох областях: синоптики уточнили прогноз по Україні

4 грудня в Україні встановиться суха і злегка морозна погода.

Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

На Заході України опадів протягом доби не очікують, буде хмарно з проясненнями. Винятком стануть Рівненська і Волинська області, де вдень піде мокрий сніг. Температура повітря складе -7...- 2 градуси вночі і -3...+ 1 вдень. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У центральній частині України протягом доби опадів також не передбачається, буде хмарно з проясненнями. Стовпчик термометра вночі покаже -2...-4 градуси, вдень температура встановиться на позначці -2...0 градусів. Вітер західний зі швидкістю 5-10 м/с.

У східних регіонах також без опадів. Температура повітря -1 до -5 градусів вночі і +1 ...- 3 вдень. Вітер північно-західний зі швидкістю 5-10 м / с.

На півдні України без опадів, хмарно з проясненнями. Ртутний стовпчик покаже -3 ... 0 градусів вночі і -1 ...+ 3 градуси вдень. Вітер північний і північно-західний зі швидкістю 5-10 м / сек.

На півночі вночі очікують -2...- 5 градусів. Днем буде 0...-3 градуси. Опадів не передбачають, буде хмарно з проясненнями. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м / сек.

У столиці нічна температура становитиме -2 ...-4 градуси, вдень стовпчик термометра покаже 0...- 2 градуси. Вітер південно-західний зі швидкістю 5-10 м с. Протягом доби без опадів, хмарно з проясненнями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптиків дали попередній прогноз погоди, згідно з яким перший місяць зими в Україні буде тепліше, ніж в середньому за багато років.