RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Спливли скандальні подробиці пожежі в Одесі: відео з розповіддю студентки

В коледжі економіки, права та готельно-туристичного бізнесу в Одесі, де 4 грудня трапилася масштабна пожежа, не працювала сигналізація, а викладачі та співробітники не організували евакуацію студентів.

Як повідомляє "Апостроф", про це розповіла одна зі студенток навчального закладу журналісту сайту Таймер.

"Ніхто не знав, що пожежа. Студенти просто виходили з груп, бачили, що викладачі йдуть геть, але ніхто не кричав "Рятуйтесь, пожежа!". На 5 та 4 поверсі так, як ніхто не повідомив про пожежу, багато студентів не змогли вийти з аудиторій. Сигналізація не спрацювала", - розповіла студентка коледжу.

4 грудня об 11:00 в Одесі на вул. Троїцькій, 25 загорівся коледж економіки і права зі студентами всередині будівлі. Пожежа виникла в учительскій на 3-му поверсі. За непідтвердженими даними з ладу вийшов електричний обігрівач. На місце одразу приїхали пожежні і евакуювали людей з вогню, постраждалих доставили в лікарню. Локалізувати пожежу 120 рятувальникам вдалося лише о 14:18.

Одна студентка загинула. Це 17-річна Ксенія Бабенко. У лікарню потрапило 25 постраждалих: 6 рятувальників, 15 студентів та 4 викладачі коледжу. 15 осіб вважаються зниклими безвісти.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що назвали ім'я першої загиблої дівчини у пожежі в будинку коледжу економіки, права і готельно-ресторанного бізнесу в Одесі.