RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Як в Україні "розслідують" резонансні справи: ветеран АТО зробив несподіване зізнання в суді

Підозрюваний у замаху на вбивство в Івано-Франківській області колишній учасник АТО Владислав Грищенко, під час свого виступу в Печерському райсуді Києва, заявив, що слідство пропонувало йому визнати себе винним у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "Українську правду" .

"До мене прийшла ця особа, слідчий або хто, він не сказав, в якій справі прийшов. Він тільки прийшов і подав мені такий ось гарний листочок, де були дуже чітко чотири фотографії. На одній був Шеремет, якого підірвали, на другий був Жуков, Шаповал, журналістка і місце вибуху на Чонгарі, коли електроенергію в Крим не поставляли. і знаєте, що мені сказали? Мені сказали, бери одну справа на себе, і твоя дружина виходить з-під арешту", - заявив Грищенко.

Він попросив долучити до справи відео з кабінету, де він розмовляв зі слідчими. Також Грищенко сказав, що йому пропонували взяти провину на себе за резонансні злочини ще кілька людей - "в званні полковник і майор".

Нагадаємо, що Владислав Грищенко і його дружина Інна ( "Пума") були затримані за підозрою в причетності до замаху на вбивство Михайла Чекурака в Косові Івано-Франківської області.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Авакова назвали основну версію вбивства журналіста Шеремета .