RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Ховається не одна людина: в САП зробили цікаву заяву про особу "Джокера"

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що зі сторінки пранкера під ніком "Джокер" можуть писати кілька людей.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ICTV.

За словами Холодницького, такий висновок він зробив після листування з пранкером.

"Він представився "Джокером". Теж написав з фотографії генпрокурора, сказав, що у нього є купа інформації. На моє прохання видати її нормально, в офіційному порядку, він сказав, що ще не час, але він це обов'язково зробить", - поділився Холодницький.

Також глава САП розповів, що "Джокер" від його імені намагався "розкрутити" народного депутата від фракції "Слуга народу" Юрія Корявченкова. Але в останнього виявився номер Холодницького, що і завадило пранку.

Крім того, Джокер-"Холодницький" писав російською мовою, тоді як глава САП використовує в спілкуванні українську.

Примітно, що пранкер одразу відреагував на визнання глави САП. "Я не розумію, чому людям так подобається публічно ділитися подробицями свого приватного життя. Вони забувають, що справжня влада в їх непомітності", - написав "Джокер" у своєму Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі "Джокер" показав дивну переписку мера Києва Віталія Кличка про народного депутата "Слуги народу" Гео Лероса.