RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ногою в голову: під Києвом п'яна жінка побила поліцейського, фото

Під Білою Церковою на Київщині 30-річна жінка побила ногами поліцейського.

Інформація з'явилася на сторінці поліції Київської області у Facebook.

На контрольному стаціонарному пункті поліції на трасі Київ-Одеса правоохоронці зупинили легковик, який рухався із однією робочою фарою. Поки водій намагався усунути несправність, із салону авто вибіг пасажир. Чоловік був нетверезий, грубив поліцейським і,зрештою, вибіг на проїзджу частину. Аби його не збила машина, копи почали відтягувати чоловіка з траси.

30-річна жінка, яка до цього часу спостерігала за всім із салону авто, вискочила на вулицю, підбігла до правоохоронця і вдарила його ногою в голову. Як пояснила пізніше, так намагалася захистити свого родича.

Потерпілого поліціянта шпиталізували. У нього травма голови та струс головного мозку.

Нападниця зараз знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання. Їй загрожує обмеження або позбавлення волі до 5 років. Чоловік, якого вона намагалася "захистити", відбувся лише штрафом. На нього склали три адміністративні протоколи за порушення ПДР, появу у громадському місці в п'яному вигляді та злісну непокору правоохоонцям.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що 49-річний чоловік, який 11 грудня у місті Яготин розстріляв машину правоохоронців, утік з місця проживання.