RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

27 березня

Всі новини

Під Хмельницьким п'яний водій влаштував смертельне ДТП: опубліковані фото

13 грудня о 16:40 в селі Вовча Гора Хмельницького району 50-річний нетверезий чоловік насмерть збив жінку, а ще одну - травмував.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на сектор комунікації поліції Хмельницької області.

Мешканець села Захарівці того дня сів за кермо ЗАЗ 1102 нетверезим. Пізніше перевірка на алкоголь виявила в його крові 2,4 проміле алкоголю. Під час руху наїхав на двох жінок-пішоходів, які йшли узбіччям у попутному напрямку.

63-річна жінка від отриманих травм загинула на місці. А 65-річну постраждалу шпиталізували до обласної лікарні. Медики діагностували у неї вивих правого плеча, закриту черепно-мозкову травму та численні забої.

Водія легковика затримали. Його підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі. Зараз йому обирають запобіжний захід.

"Апостроф" уже повідомляв про те, що у селі Луково Іршавського району на Закарпатті автомобіль зіткнувся з автобусною зупинкою. В результаті аварії загинула дівчина у віці 17 років.