RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стріляли і кидали гранати: під Києвом поліцейські вступили в бій з небезпечними злочинцями, фото

13 грудня о 19:00 в селі Києво-Святошинського району 4 особливо небезпечні рецидивісти влаштували стрілянину по правоохоронцям та намагалися закидати їх гранатами, коли поліціянти завадили їм пограбувати будинок місцевого підприємця.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на відділ комунікації поліції Житомирської області.

Зловмисників затримували працівники кримінальної поліції та бійці КОРД поліції Житомирщини. Банда з чотирьох чоловіків мала при собі технічні інструменти для взлому дверей у помешкання, тактичний ніж, вогнепальну зброю та рації. Самі були одягнені у камуфляж та з балаклавами на обличчях. Коли зрозуміли, що будинок оточено, почали відстрілюватися та закидати копів світлошумовими гранатами.

Усі чоловіки - непрацюючі раніше судимі ( у тому числі за вбивство) жителі м. Києва та Київської області. Найстаршому – 43 роки, а наймолодшим – по 31. Їх підозрюють у скоєнні грабежу, крадіжки та розбою. Їм загрожує позбавлення волі на термін до 12 років з конфіскацією майна.

Раніше "Апостроф" повідомляв своїх читачів про те, що у Запоріжжі затримали ОЗГ, яку організували батько і двоє його синів, туди входило ще більше 20 чоловік.