RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Мережу розбурхало відео жорсткого покарання вандала, який осквернив пам'ятник воїнам АТО

У мережі активно обговорюють відео, на якому невідомий житель міста Запоріжжя зі слідами побоїв на обличчі вибачається за пошкоджений пам'ятник "Повернення воїна АТО" в місті Дрогобичі Львівської області.

Відео опублікував у своєму акаунті в Twitter користувач під ніком Evhen.

На знятих кадрах молодий хлопець з розбитим до крові обличчям зізнається в тому, що пошкодив пам'ятник в Дрогобичі, розкаюється у скоєному і стає на коліна зі словами "Слава Україні".

Офіційних повідомлень про пошкодження пам'ятника, який був відкритий в Дрогобичі в 2016 році, не надходило. Невідомо, коли саме було знято відео, але воно викликало значний резонанс.

"Що їх так тягне до меморіалів воїнам? Набухався, веди себе як людина", "Ліхтарі під очима не вимкнули, погано. Може щось в наступний раз знову не розгледіти", "Я пацифіст... Але, як добре!) Навіть мало... Дякую, хлопці! " - пишуть коментатори в соцмережі.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Ворзель (Київська область) вандали осквернили пам'ятник загиблим під час Революції Гідності та воїнам антитерористичної операції на Донбасі.